Hemma igen

Hej! Detta är ett väldigt spontant inlägg. Jag har precis kommit hem ifrån S!ESTA. Alltså 3 minuter sen. Sitter här alltså helt smutsig och äcklig, på siesta kändes det normalt men ute i samhället typ var det inte riktigt samma sak haha...

Gud, jag är hög på känslan fortfarande! Jag är verkligen jätteglad att jag stack dit! Och jag bara måste till fler festivaler i sommar, det blir till att jobba en himla massa för att ha råd, men det är det värt helt klart! Självklart så var där dåliga stunder osv, men allt det bra vägde upp dem. Ni som inte varit på festival borde verkligen sticka dit. Klart det passar ju verkligen inte alla, men man kan bli förvånad hur jäkla bra det passar en egentligen, när man väl kommit dit och upplevt det. Träffa massa nya människor osv. Bilder kommer senare, tog inte jättemånga, men ska få vänner att skicka också. Hoppas ni har haft det bra! Ser inte fram emot att komma tillbaka till allt det vanliga, men vet ni vad snart är det fan ta mig SOMMARLOV!

S!ESTA



Hej! Nu sticker jag om en halvtimme, till S!ESTA! Så ni lär se ännu mindre från mig fram tills söndag. Jag har varit sämst på att blogga på sistonde, men det är nya tag som gäller när jag kommit hem och sovit tre dagar eller något. Ha en bra helg!

sune.

Hej! Har varit en riktigt seg dag idag. Började med att skriva ett blogginlägg, men det var något fel på sidan, så jag kom inte in på blogg.se efter, därför är inget publicerat. Började klockan åtta med två lektioner, som båda varade i två och en halv timme.. Sen planerade vi inför siesta och gjorde klart naturarbetet. Sist och absolut värst på hela veckan hade jag franska i tre timmar. Dock fick vi sluta 25 minuter tidigare, WIIH!

Nu ska jag snart äta pannkakor, sen ska jag och mamma diskutera siesta, yttligare.

SIESTA!

Det är nästan helt klart nu! Siesta! med ett gäng härliga människor. JAG ÄR SÅ TAGGAD!

träning x2

Hej! Sitter i skolan nu för att göra natur. Vi slutade egentligen efter idrotten, då gick jag och Mette och träna, men vi var tvugna att komma tillbaka för att sätta ihopa en tidning vi har som inlämningsuppgift i naturen. Jag har tagit dagens men hann inte lägga in den i morse. När jag kommer hem ska jag nog ut och lägga mig i solen, plugga franska och kanske äta kladdkaka då Mette precis gav mig den idén.

7 dagar.

Robin, Robin och jag. För visst är man tuff i hjälm... långt ifrån.

Robin, Nicole.


Hej! Idag är det söndag och precis en vecka sen jag var på picknick med några vänner. Nicole, Robin och Hampus. Vi åkte långt ut och satte oss i kanten av en skog. Där satt vi och åt tills vi sprack känns det som. Baguetter, chokladpudding, paj och kanelbullar. Idag blir det nog inget sånt. Utan bara en massa plugg..

Dåligt.

Det går ganska dåligt här på bloggen, men vad ska jag säga. Jag har haft fullt upp!

I mina klackar.

Varit ett par riktigt bra dagar nu de senaste. Vi hade överraskningsfest för Johanna igår som blev riktigt lyckat enligt mig och nu har jag precis kommit hem ifrån Matildas 18-årsfest. Jag har dansat i mina klackar i flera timmar, men har inte jätteont. Dock hade inte en helkroppsmassage suttit fel. Imorgon ska jag sova ut, sen vet jag inte riktigt vad som händer på kvällen. Kanske skulle ha sällskap för natten. PUSS (Bilder från igår kommer!)

#1




Bild: TheCobrasnake

wish me luck.


Hej! Har ingen bild att lägga in just nu, så får bli en bild på min söta katt som försvann i januari/februari. Ska sticka till tåget om sådär 5 minuter. Kanske lägger in en outfit bild när jag kommer hem. Vi ska inte ha så många lektioner idag för vi ska orientera. Önska mig lycka till!

Ja, jag ska blogga snart! Ska bara leta upp inspirationen först, som egentligen vimlar omkring mig.

 

Inte ska jag väl bli sjuk igen



Så när jag skulle gå och lägga mig igår kändes kroppen konstig och det kändes likadant när jag vakna imorse. Så jag stannar hemma ifrån skolan idag. Ska sova ut, sen om jag mår bättre så ska jag plugga, eller det måste jag nog göra i vilket fall som helst. Imorgon är det nationella i matte så jag måste må bra till dess! Bilderna ifrån Picknicken kommer nog senare idag. X

Vi åkte på picknick, bilder kommer!

 

KATE MOSS



Jag vill ha denna klänningen. Jag vill ha mycket på topshop just nu, eller när vill man inte det?

Det blir nog inte melodifestivalen för mig ikväll i alla fall.




Ska snart in till ystad tror jag! Eller ja det blir väl så. Ska träffa Varga och några andra. Om jag stannar där hela kvällen vet jag inte. Idag har jag inte gjort så mycket. Det har verkligen varit det man kallar en händelselös dag. David var här innan men ja vi var allmänt osociala och somna framför tv:n. Sen har jag en fråga: Vilken redigering tycker ni är snyggast på bilderna? Om ni ser någon skillnad vill säga.

T-shirt ifrån Weekday och smycken ifrån H&M.

will it take them down?





Vänner, det regnar ute. Vi kan väl se det från den ljusa sidan och hoppas på en bra sommar istället när vi väl har sommarlov. Idag är det lördag och jag börjar få lite ångest igen, för jag har franskprov på tisdag, det är det sista.. Aja, nu är det helg som ni vet och jag vill inte tänka på det just nu. Imorgon ska jag ta tag i allt.

JÄVLA DUBBELMORAL DETTA FÖRBASKADE SAMHÄLLET GER OSS!

 

Jag vet vad som måste göras.



Så här sitter jag, vet inte riktigt vart jag blir av ikväll. Om jag stannar i Skurup eller om det blir Ystad. Beslutsångest som alltid med alltid understruket. Orkar inte direkt ändra något med mitt utseende heller, har bara satt på mig en kavaj och släppt ut luggen, så ni kan väl rita upp den bilden i huvudet med hjälp av dagens outfit! Ha en bra fredagskväll.

When you get what you want, but not what you need.



Idag har jag på mig en massa saker ifrån H&M märkte jag. Koftan, linnet och alla smycken är därifrån. Kjolen är ifrån Weekday.

Sitter i skolan nu. Har haft matte och ätit alldeles för mycket lunch. Engelskan är inställd så vi ska nog ut i solen då. sista lektionen är rörlig bild, får hoppas på att vi får göra det vi ska göra idag istället för en massa annat trams, hehe..



HEJ! JAG HAR INGET ATT BLOGGA OM....

 

KLAGALAGOM



NU: sängen. Det ska bli såsåså skönt. Jag behöver städa. Det ska jag nog göra imorgon. Måste plugga till franskprov också och göra naturen.. Åh det tar aldrig slut. Ångest.

This is England



Duktig som jag är så lyckades jag faktiskt komma igång med läxorna direkt efter att jag hade ätit. Planen för ikväll ser ut såhär; plugga, äta, Greys Anatomy, plugga, sova. Ingen jätterolig dag alltså. I skolan såg vi klart på "This is England", väldigt rörande film faktiskt. Jag vet inte om jag rekomenderar den eller inte. Har ni sett den?

13:14

Lyckades försova mig imorse, men jag hann ändå. Hade matte nationella klockan 8. Det gick väl sådär. Känner att jag verkligen måste få MVG på det, men det kan jag nog drömma vidare om. Nu sitter jag och väntar på att ha matte igen, efter det ska vi kolla film, sen ska jag hem och sova. Gud va skönt det ska bli. Mindre än en månad nu tills vi slutar, heeelt underbart.

JAAGRATA UGRA x4





"Hej, Christine" Tänkte på dig när jag såg de här små "dollsen". Lite humor och lite "allvar"." Och så vidare (tänkte att jag behöver inte skriva ut hela meddelandet här)

Hihi, här ser ni mitt första tillägg i familjen. Love Guru. Han är en vododocka. Tydligen ska han ge mig ökad harmoni, framgång och självkänsla. Man kan väl alltid hoppas på det bästa! Tack!

"Att vara ung"



Hej! Bara suttit inne idag, det blev inte så fint väder under dagen som jag hoppats på. Jag har bara pluggat historia, kollat vänner och sovit. Nu ikväll lagade jag purjo- och paprikapasta, hur gott som helst. Klockan nio börjar Desperate Houswives och det ser jag fram emot. Lär bli en lång pluggnatt som de senaste nätterna, men har för någon anldening börjat somna tidigare än förr, nu när jag inte har tid med att sova.. Om man ens kan säga så.

ni måste ju erkänna att det ser underbart ut?





Jag har inte lyckats lägga mig i sängen ens. Efter att ha väntat jättelänge på sjukhuset, kom jag hem och åt en jättegod frukost i solen. Jag åt grova mackor med massor av ost (hatar mycket ost egentligen, men på dessa mackorna och med denna osten är det supergott, fråga dock inte vilken ost det är), kiwifrukt och svartvinbärs proviva. Nu har jag skrivit upp en lista över vad jag behöver göra idag. Jag ser inte fram emot det och har svårt för att komma igång... Btw, passionsfrukt och kiwi är väl ändå de bästa frukterna som finns!

ville inte va den som blev kvar.



Är uppe tidigt ändå. Hoppas att läkarbesöket går bra. De ska kolla om det är något fel på mig med tanke på att jag blivit sjuk så mycket på sistonde. När jag kommer hem ska jag nog sova några timmar till. Sen ska jag sätta mig och plugga ute i solen, den verkar komma fram idag med. Ha en bra dag och lycka till ni som har NP idag!

GODNATT

 

Anpassad.



Allt har gått på lätt på sistonde, har sluppit ångest och sånna saker. Fast jag visste att det skulle komma, jag bara vänta på det. Idag kom det, helt plötsligt. Men det var skönt så länge det varade i alla fall för jag hatar ångest. Dock är det andra "härliga" beteendet ganska farligt, man får inte så mycket gjort men som sagt, det kan vara skönt ibland. Ska nog sova tidigt idag. Imorgon blir det ingen skola för mig då jag ska till läkaren och den enda lektionen jag har på eftermiddagen är inställd. Så inget tåg vid klockan 7. Hur skönt?

är du en av de som gråter när ingen ser på?



Ligger ute i solen med musiken på högsta volym. Grymt härligt. Det blir så varmt inne på vår innergård, nästan för varmt. Glad är jag i alla fall att detta vädret är tillbaka, nästan bättre än innan! Idrotten och naturen var inställda så hade bara en 40 minuterslektion. Sen åt jag glass med Mette och hemmagjord kolasås. Nu är jag som sagt här ute och har inga planer på att göra något även fast jag har samma ångestskapande saker att göra som alla andra - läxor.

tre gånger mer.



Idag är det en sån morgon då man verkligen inte vet vad man ska ta på sig, det brukar gå lättare. Skulle inte förvåna mig om jag hinner byta till något annat igen innan jag går ut genom dörren. Förresten! Jag har stött på ännu en spindel. Jag krama ur disktrasan och vad tror ni då kommer uthoppandes? Självklart en stor äcklig spindel. Jag tror de gör det med vilje för såhär har det aldrig varit förr, usch...

låt mig berätta vart jag kommer ifrån



Hej! Nu är klockan snart tolv och jag vill bara sova. Men jag gör läxor och det går faktiskt bra nu, jag har kommit igång. Så dagen har varit som alla andra söndagar, ganska dryg. Har varit på McDonalds utan att äta något, åkt bil på rundor som kändes som långa omvägar, somnat i solen som brändes riktigt skönt idag och nu sitter jag här. Imorgon är det en ny vecka, måndag och måndagar innebär träning (från och med nu) - vilket känns som en bra början.

och idag är det söndag.



Så gårdagen var väl sådär lyckad, inget att snacka om egentligen. Det började hos Mette sen vidare in till stan, träffade på lite olika vänner, kollade på bilar, eller kollade och kollade. Sen vidare till stranden, allmän fest. Dock bara allmänt drygt. Gick vidare där ifrån med några vänner, de gick till någon fest och vi stanna på Max som va fyllt med pinsamma människor. Avslutade kvällen relativt tidigt och var hemma lite innan 2.

Sjukt vad en sån här sak kan dra till sig människor, det var fullt med fulla ungdomar och vuxna överallt. Men så länge det bara är en gång om året som det blir så pass så skadar det väl inte. Idag måste jag ta tag i skolan och städa.. inget vidare alltså. Det fina vädret har i alla fall kommit tillbaka!

I dont mind.



Snogeholm innebar massor med fotografering, dock vet jag inte vad jag tycker om resultatet. Vi kom överens om att det var värt att åka in till Ystad för glass. Nu är jag hemma men ska snart sticka igen - Cruising i Ystad. Ha en bra lördag!

T-shirt - Weekday, Shorts - avklippta jeans, ring - H&M, kofta - ONLY.

Didnt we almost have it all


Kl 3, då kom jag hem inatt, efter att jag varit hos G. Idag känner jag mig ändå utvilad, konstigt nog. Jag har ett shoppingbehov som jag inte kan stilla, dels är jag pank + pengarna som inte finns ska gå till siesta. Ikväll är det crusing och fest i ystad. Under dagen ska jag städa och kanske träffa en vän, David. Och förresten nu flyttar pappa ifrån Monaco ett par månader, till Prag. Hoppas det stället kan leva upp till mina önskningar.



BLOGLOVIN'

Följ min blogg med bloglovin

& CHRISTINE.



Hej! Jag har annars blogg på Devote.se (Christinewells.devote.se), men hade tänkt prova på blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0