ÅHUS

Om ett par timmar sticker jag till Åhus med en massa vänner. Det är beachfotboll så typ alla mina vänner ska sticka dit, dom som kan spela och dom som inte kan, hehe. Det blir förhoppningsvis massor med bad, sola, fest och bara ha det riktigt kul. Tält har vi inte ens fixat än, men det löser sig väl! :-D Så jag kommer hem på lördag eller söndag tror jag, så blir inte så mycket uppdatering här på bloggen direkt. Vi hörs senare, ni får ha det bäst!

27JUNI2009


Linne (med knappar fram)- weekday, shorts - Gina T, smycken - H&M och Lindex.

Hej! Igår var det egentligen tänkt att jag skulle ha fest, men vi bestämde oss för att ha det hos en av dom som skulle komma hit istället, Tack för det Bengan! Så först kom Johanna, Agnes, Siri, Cecilia, David och Jocke hem till mig så satt vi och dryga lite och krängde lite, sen stack vi då vidare och va där till, ja ingen aning faktiskt, 02.00-02-30 skulle jag tippa på. Sen följde Hampus och Robin med mig hem och efterfesta lite. Juste bada gjorde vi också, eller ja inte jag med jag följde med några vid 1-tiden som bada. Eller nu ljuger jag kanske, jag vet faktikst inte vad klockan va, när man inte har någon speciell tid att passa så tappar man all tidsuppfattning har jag märkt.

Om en kvart ska jag sticka till Malmö med några vänner, jag har väl inte så mycket pengar men ställer alltid upp på att vara smakråd!

Michael Jackson död i hjärtattack

Jahapp, Michael Jackson har dött. Synd för alla de som skulle se hans sista konsert i London i sommar ju (till exempel Hampus som är en av dem, honom är det nog mest synd om!), men aja det är väl såna hemska saker som händer! Han var en stor artist det kan ingen neka till, det är bara synd att han förstörde sig själv så mycket.

Men vi sitter faktiskt och diskuterar om det kan vara så att det är påhittat. Man ser ju aldrig honom i media längre, detta hade gjort honom väldigt omskriven igen. Folk gör ju faktiskt sjuka saker, dock kanske detta skulle vara lite väl, men ja man vet ju aldrig!

Annars så sitter jag och spelar monopol med Hampus, Pontus och Rasmus. Vad gör ni?

Michael Jackson vet hur det ska tas / cederceder


Hampus säger, 500 tack

VALKYRIA

Jag fick inse fakta, att ikväll skulle jag inte hitta på något speciellt. Så jag gjorde fint på mitt rum, gick och gjorde mig i ordning, poppade popcorn och satte Valkyria i dvdn. Det blir en en-mans-myskväll ikväll. Jag har bara tagit det lugnt hela dagen. Jag, Hampus och Pontus satt utanför Hampus hus i ett par timmar i den STEKANDE solen, gud va varmt det är nu! Helt underbart ju, även fast man känner sig lite döende just när det är som varmast. Vad gör ni ikväll?

BYE-BYE-MANDLAR!

Hej! Idag var jag hos doktorn och kollade det där med mandlarna och yes de åker. Så om en månad eller två så kommer jag kunna prestera bättre fysiskt, inte vara lika trött, förhoppningsvis inte blir sjuk lika ofta, sova bättre, snarka mindre och en massa sånt, DET LÅTER SUPER ENLIGT MIG! Men just nu ska jag ut och springa och sola lite. Ikväll blir det släktkalas, Max fyller 15. Grattis! Imorgon har jag också planer som jag ser fram emot mycket. X

The night of poses..

.. måste jag nog säga. Det blev en del bilder, men de är tagna under en tidsperiod på 15 min kanske och därför är det samma människor på bilderna som posar som aldrig förr. Det va inte heller jag som hade kameran under kvällen. Så ännu en bildbomd idag. X

Posandet har officiellt börjat.
Yes, en arrangerad bild på Nicole och Hampus som är så söta tillsammans.
Okej, detta är bara en söt pose ifrån Johanna.
Rasmus och Jens.
Jens och Johanna.
Bebben, Jens, Robin, Johanna, jag och Nicoles fingrar ;-)
Jens, Johanna, Jag och åter igen Nicoles fingrar.
Sista bilden, Bebben, jag och Jens.

Så tack så jättemycket för igår allihopa! Ni är bäst ;-D♥

EN ANNAN KLASSFEST

Kom på att jag har glömt att lägga in bilder från klassfesten som Jocke höll för deras klass (men jag och några andra utomstående fick också komma) hade efter att dr slutade, så här kommer en liten bildbomb.





Det är väl alltid Adam och Tim som är posarna?





Jag, Johanna, Nicole och Adam. ♥ (det var förresten detta jag köpte i malmö, t-shirt MQs herravdelning, shorts från Gina.



MIDSOMMAR

Hur fira ni midsommar? Själv var jag i Abbekås med en massa vänner, riktigt trevligt. Har lite bilder som jag lägger in senare. Kom hem för en stund sen och det blev inte så mycket sömn inatt så jag ska väl sova lite och ikväll ska jag ta det lugnt, kanske kolla film med några kompisar.

BETYG.

Jag är så väldigtväldigt nöjd med mina betyg! Jag fick MVG i allt förutom franska! Det är så mycket bättre än vad det någonsin varit förut. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Välförtjänt sommarlov. X

DE SENASTE DAGARNA.

Har gjort en del de senaste dagarna, det har mest varit att umgås, spela kort och kolla film. Igår var vi dock på bio och såg Baksmällan, härlig film! Har förresten glömt säga att jag var i malmö i för några dagar sen, köpte shorts och en t-shirt som jag kan visa senare. X

SKOLAVSLUTNINGEN.


Dansande lärare på skolavslutning.


Marina, Johanna, Mia.


Några lärare, Frida och Frida.

14-15juni

De senaste dagarna har sett ut såhär; igår så var jag på marknad med Johanna och Nicole, på kvällen så åkte jag och Nicole till hampus och åt mat och kolla film. Jag stack hem vid halv tolv tiden och då kom Robin och Philip hem till mig. Vi kolla på film och tramsa lite. Jag somna inte fören kl halv 6 men de andra två hade redan slocknat då..

Idag så har vi inte gjort mycket, vi hämta linus sen stack vi till Hampus och nu står Robin och Hampus i köket och gör mat, verkar bli riktigt gott! Nicole var här innan, men hon stack på övningskörningskurs tyvärr! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men ja.. Ni får ha en bra kväll i alla fall! X


LEKAR I SKOLAN.




Det finns fler bilder, men orkar inte lägga in dem nu. X

I dont know what to say.

Söndagmorgon, eller förmiddag. Hade jättetrevligt igår, ville inte hem men hade inget val. Jag har några bilder, men kameran dog ganska snabbt. Jag håller på att fixa med bilderna ifrån den senaste veckan nu, men upptäckte att min dator är full.. Hur drygt är inte det? Så det tar lite längre tid än väntat, men de kommer! Igår bestämde vi att vi skulle äta på Amalfi (?) idag, men får se om det faktiskt blir av. Nu kollar jag på vänner som jag gjort varje ledig stund de senaste dagarna, får bara inte nog!

Shoppa


En bild ifrån avslutningen, fler kommer.

Hej! Gårkvällen var väldigt trevlig, vi hade lite avslutningsfest hos Nicole, med mina vänner i skurup som nu slutat nian! Idag är det lördag och jag kanske ska åka in till Malmö med mamma och shoppa lite, hehe. Fast jag vill hellre till Nova Lund men det blir nog inte så, topshop finns ju där. Ikväll ska jag nog hitta på något festligt med Nicolesnygging. X

## 1



God morgon! Jag vaknade för en stund sen, pigg och glad. Tills jag kom på att jag har plugg idag. Mitt sommarlov har inte börjat riktigt än.. Jag ska försöka få in en fika med min systers faster idag kanske jag kan få lite hjälp med min läxa, hehe.. Bilder från lekarna i tisdags, avslutningen och festen igår kommer snart!

GAMMAL OUTFIT.



Stor tröja - H&M herr, jeansshorts - vet inte, men ett par avklippta gamla jeans.

Ikväll blir det fest hos Mia, klassfest plus lite annat folk. Blir förhoppingsvis jättetrevligt. Träffade förresten Kajsa och Hanna, som jag träffar ALLTFÖR sällan, på stationen så vi stod och snacka en liten stund, mysigt. Vår avslutning var inte dirket något speciellt. Vi fick inte ens fika.. Aja, ikväll ska vi röja.

SOMMARLOV?



Tröja - H&M, jeans - Miss Sixty, skor - Monki, smycken - H&M och Lindex.

SKOLAVSLUTNING.

Hej! Jag har inte tid att lägga in dagens nu så får göra det sen. Nu ska jag iväg på skolavslutning och sen har vi sommarlov!

GÅRDAGENS.



Detta är gårdagens dagens. T-shirt ifrån Gina T, kofta ifrån H&M, armband som inte syns ifrån Lindex. Nu ska jag sticka till skolan och leka lekar

23:54


€ÖVERREDIGERING HEJ.

Så hela dagen har jag kollat vänner, men har faktiskt pluggat en massa också! Jag var dock i skolan några timmar också, gjorde samhällsprov och en redovisning. Hoppas på att det gick bra. Sen har jag tränat. När jag kom hem var det plugg och vänner igen. Fast, jag vet inte hur detta ska gå... Önska mig lycka till!

FRIENDS.

Snart ska jag ta orken till att lägga in bilder och visa er. Men jag är så fast i Vänner, ligger väldigt skönt dessutom.

JOY.



Armband som jag köpte för ett par veckor sen på Lindex.

Så, det har inte blivit så mycket bloggande i helgen. I fredags var jag alltså på studentfest. Jättegod mat och så. Vi hade trevligt och festa till 4-tiden. Tack för kvällen/natten David och alla andra! Sen igår tog jag tag i städningen i mitt rum, som verkligen behövdes, så nu är här fint igen. Igår skulle jag passa min syster, men Nicole och Johanna kom hit och min syster fick ta hem en kompis. Vi åt kinamat, satt och snacka ett bra tag. Kollade film och sen gick de små och la sig. Vi somna väl vid 2-tiden. Fick lite nattsamtal och sånt, alltid lika trevligt haha.. Och Johanna & Nicole åkte hem nu för en liten stund sen. Har tyvärr inga bilder från helgen men ni får en annan bild istället. Hur har er helg varit?

Changeling



Precis sett klart Changeling och bestämt mig för att stanna hemma. Chansen är inte stor att jag skulle orka eller lyckas koncentrera mig i skolan idag och det är det enda som behövs för det jag skulle göra, koncentration. Changeling var jättebra, en sån film som för en gångs skull inte är så förutsägbar och även baserad på en sann historia som alltid gör saken lite mer intressant. Så idag ska jag plugga, ta det lugnt och kanrka nässpray och hoppas på att spänningen i örat går över. Ska till doktorn också, får hoppas på att dom kommer med något vettigt, men antagligen inte. Det gör inte bara ont utan det är fruktansvärt irriterande att känna sig döv på ena örat. Allt hörs inne i huvudet, ni vet som det brukar göra om man håller handen över örat..

Öroninflammation?

Åh, vad jag hatar sånt här! Igår börja jag ju bli bättre. När jag va liten var jag ett öronbarn, alltså så fort jag blev sjuk, minsta lilla förkyld så gick det rakt på öronen och jag fick öroninflammation. Jag har haft flera rör i båda öronen som åkt ut osv. Så det jag är rädd för när jag blir sjuk är just det att det ska gå på öronen för det gör så fruktansvärtfruktansvärt ont. Så igår kväll kom det så smått. Nu.. äh det är sjukt. Jag måste in till skolan, jag måste på student ikväll, så jag får helt enkelt bara leva med denna smärtan. Om det är någon som undrar vad rör i örat är så är det ett litet plaströr, 5 mm ungefär som opereras in i trummhinnan för att minska risken för infektioner. Dess funktion är att få luft in i mellanörat så att inte vätska samlas där. När röret trillat ut så brukar hålet läka sig själv och oftast har infektionerna minskat. Det tog ett bra tag innan det hjälpte när jag va liten som jag sa, men om jag är sjuk längre än ett par dagar nu så är det nästan omöjligt att undvika känns det som.

NÅGON som vet vad man kan göra när man får såna här spänningar i örat??

STUDENT



Vill försvara den beiga klänningen och säga att den inte riktigt får sin rätt på bilden! Så vilken tycker ni jag ska ha imorgon på studentfest? Rätt fin familj eller vad man ska säga, eller jag vet inte egentligen, men i alla fall så vill jag inte komma dit för lite uppklädd. Tänk er detta med en massa armband och ringar.

Hej! Jag mår bättre nu. Har pluggat vad jag orkat och försökt vila. Fick dock besök idag av David som förövrigt tar studenten på måndag (GRATTIS!) så det blir fest imorgon! Jag vet inte vad jag ska ha på mig så jag tänkte ni kunde hjälpa mig lite. Tillbaka till pluggandet, lärarna har erbjudet att jag ska få extra tid på mig att göra klart det sista för de vet att jag har varit sjuk så mycket. Det glädjer mig verkligen att de förstår! Och inte tror att jag skolkar och halkar efter på grund av det.

ÖRON-NÄSA-HALS

(Jag vet att min blogg har blivit sjukt tråkig utan bilder, men det kommer igen när jag har ork. Känns som någon uppdatering är bättre än ingen.)

Hej! Nu ska jag sticka till doktorn. Vi fick tillbaka provsvaren igår, men de visade ingenting!! Det är ju bara drygt, jag har varit sjuk jättemånga gånger på bara ett halvår och det är rätt drygt! Missar saker i skolan osv. Nu har de iaf skickat mig till Öron, näsa, hals om jag förstod det rätt, och det är dit jag ska idag. De tror att det kan vara mina mandlar som orsakar det, så det kanske blir en liten nedskärning på kroppsdelar, om man kan säga så. Ja i alla fall, att mandlarna åker bort. Mina är extremt stora, vilket gör att jag snarkar också, och de är bara allmänt jobbiga och i vägen, så om jag har tur så blir allt mycket bättre efter allt det onda om de nu tar bort dem.

Vad blir detta? 3792:e gången jag är sjuk i år eller något..

Ja, detta blir väl ett ganska värdelöst inlägg. Lite ytligt om hur jag mår och vad jag har gjort idag.. Jag vakna en timme för tidigt som ni kanske vet. Sen hade vi matte, och jag fick reda på att där faktiskt inte är alls mycket jag måste kompletera för att få MVG i matte, så det känns bra. Nu ska jag bara klara det också.. Efter det lunch och sen idrott.

Sista idrottslektionen för året (och sista gånger vi har Andreas fick vi reda på, så typiskt att bra lärare ska försvinna..) så vi spelade kubb, och det va sjukt varmt ute! Jag och Mette gick och träna lite sen. Mådde dåligt i halsen typ hela dagen så när vi kom hem till Mette efter att vi tränat ( Vi hämta upp Mimmie på vägen) så byta vi om till bikini och gick ner och träffa några vänner, Planerade inte att bada direkt, då jag mådde sämre, men självklart blir man ikastad av en viss Emir och Sebastian.. Och efter det har jag mått piss.

Det har dock inte stoppat mig för att först gå tillbaka till Mette, fixa torra kläder, gå ut och träffa Emir och dem igen, möta Varga och Co och sitta och chilla ute i ett par timmar, sen dock mådde jag ännu sämre och nu äter jag tomatsoppa, har prov imorgon så måste plugga sen ska jag däcka, stenhårt..

1 juni.

Hej! Jag vet inte hur jag lyckades, men satte klockan på alarm en timme tidigare än vad jag skulle.. Så nu ligger jag och kollar på American History X, väldigt bra film faktiskt. Lägger väl kanske in dagens sen. Jag hatar att mina ben är långt ifrån så bruna att man kan ha bara ben, så det blir till att sola en massa nu, för gud vilket fint väder vi har. Idag blir det skola, träning sen en massa plugg för imorgon har jag två prov..

RSS 2.0